27 september 2021

Activiteiten op de donderdag

De activiteiten op de donderdag zijn weer begonnen

Met ingang van 1 september zijn de bezigheden van de spellenmiddag weer begonnen. De eerste donderdagen van deze maand waren er nog niet veel deelnemers. We hopen dat dit bericht iedereen weer wakker schudt en men weer komt.

Corona hoeft helemaal geen probleem te zijn. Ook al ben je ingeënt, probeer toch een beetje afstand te houden. Het belangrijkste is dat je de adem van een ander niet naar binnen krijgt. Daarmee ga je de meest voorkomende manier tegen om virussen van een verkoudheid, griep of corona aan elkaar door te geven. Vind je het toch vervelend om zo dicht bij elkaar te zitten, bijvoorbeeld bij het kaarten, spreek dan met elkaar af om toch een mondkapje te gebruiken en misschien toch iets verder van elkaar af. Praat er in ieder geval met elkaar over.